Descarca antivirus

Protejeaza eficient calculatorul

Descarca programe antivirus furnizate de cei mai buni furnizori de solutii pentru protejarea calculatorului impotriva virusilor de pe internet.

Avira Free Antivirus este un produs premiat, care ofera protectie completa impotriva tuturor tipurilor de amenintari, securizeaza datele dumneavoastra, va protejeaza confidentialitatea datelor de pe PC.

Descarca AVIRA antivirus gratuit

Avast Antivirus: Nu trebuie să va petreceti mult timp cu Avast Free Antivirus pentru a realiza de ce este una dintre cele mai populare instrumente de securitate disponibile gratuit pe internet. Programul este simplu de instalat; o interfață simplă îl face ușor de utilizat; o prima scanare rapidă ar trebui să identifice orice potențiale amenințări de pe PC, iar acest lucru are toate un impact minim asupra performanței sistemului.

Descarca Avast Antivirus gratuit

AVG este programul anti-virus cel mai descărcat din lume, cu un motiv: face o treaba excelenta fără a încetini PC-ul sau alarme enervante inutile. Versiunea gratuită nu include tot ceea ce cuprinde versiunea plătită dar aceasta oferă o protecție solidă împotriva virușilor, spyware și alte programe periculoase și vă avertizează cand accesati link-uri web potențial frauduloase.

Descarca AVG antivirus gratuit