Termeni & Conditii

De RepSoft IT
DEFINITII:
 1. Website: website-ul "www.repsoft.ro".
 2. Informatii comunicate: orice informatii comunicate prin intermediul website-ului.
 3. Produs: produs avand elementele caracteristice specificate in cadrul website-ului.
 4. Vanzator: vanzator al produsului.SC REPSOFT IT SRL, CUI 31132656, Adresa: Str. Calea Galati nr 56, Bl. 1, Sc.4, Parter, Braila, Cod Postal 810129, Romania. Contact Serviciul Suport Clienti al Vanzatorului: Tel: 0239629035; Fax: 0239629035, E-mail: office@repsoft.ro
 5. Comerciant: vanzator.
 6. Termeni si conditii: termenii si conditiile website-ului, care constituie totodata termenii si conditiile contractului de vanzare la distanta, si care sunt cuprinsi/cuprinse in sectiunea website-ului denumita generic "Termeni si conditii".
 7. Utilizator / Client: persoana care utilizeaza website-ul si care accepta online in nume si pe cont propriu opozabilitatea tuturor Termenilor si conditiilor.
 8. Contract la distanta: contract de vanzare la distanta incheiat intre Vanzator si Utilizator prin acceptarea online de catre Utilizator a Termenilor si conditiilor de vanzare la distanta.
 9. Comunicari: orice comunicari efectuate in mod exclusiv prin intermediul sectiunilor website-ului, intre Vanzator/USP si Utilizator.
 10. Comanda/Optiune de cumparare: generarea de catre Utilizator in cadrul website-ului a comenzii/optiunii online de cumparare a produselor pe care acesta le-a introdus in cosul virtual de cumparaturi.
 11. Cumparator: Utilizatorul care plateste, sau in numele caruia este platit pretul de vanzare al produsului comandat.
 12. Primitorul produsului ambalat: Utilizatorul, Cumparatorul sau orice alta persoana care primeste produsul ambalat la adresa de livrare indicata online in cadrul website-ului de catre Utilizator.
 13. Consumator: Utilizatorul sau Cumparatorul care foloseste produsul cumparat de Utilizator.
 14. Continutul website-ului: cuvintele, simbolurile grafice ori combinatiile acestora care alcatuiesc website-ul si care sunt exprimate in mod virtual explicit (prin texte care se constituie sau nu in documente, prin campuri cu prezentari, prin specificatii, prin formulare interactive, etc.) sau in mod intrinsec (prin programul sursa al website-ului, prin baza de date a website-ului, etc.).
 15. Utilizare abuziva: utilizarea continutului website-ului de catre Utilizator altfel decat prin modalitatile indicate in cadrul acestuia, sau contrar Termenilor si conditiilor, ori prin modalitati care contravin legii si care pot produce prejudicii Vanzatorului sau tertilor.
 16. Incalcari: utilizarea continutului website-ului de catre terti altfel decat prin modalitatile indicate in cadrul site-ului, sau contrar Termenilor si conditiilor, ori prin modalitati care contravin legii si care pot produce prejudicii Vanzatorului, Utilizatorului sau tertilor.
 17. Unitatea de Service Produsului (USP): unitatea care asigura servicii post vanzare potrivit informatiilor comunicate.
 18. Factura fiscala: factura trimisa de catre Vanzator pe adresa de e-mail sau la sediul Utilizatorului, ca urmare a acceptarii comenzii/optiunii de cumparare.
 19. Garantie: angajament asumat de Vanzator fata de Cumparator in legatura cu produsele vandute, in concordanta cu conditiile comunicate in cadrul sectiunii "Instructiuni si certificat de calitate si garantie". Va rugam sa cititi sectiunea Garantii;
 20. Livrarea: sectiunea prin care Vanzatorul comunica Utilizatorului conditiile in care sunt livrate produsele comandate. Va rugam sa cititi Livrare & Returnare
 21. Caracteristici obligatorii: caracteristicile obligatorii prezente la livrarea produselor comandate, mentionate in sectiunea "Livrare & Returnare".
 22. Returnarea produselor: sectiune prin care Vanzatorul comunica Utilizatorului "conditiile obligatorii" in care acesta poate returna un produs cumparat. Cititi Livrare & Returnare
 23. Conditii obligatorii: conditiile obligatorii mentionate in sectiunea "Livrare & Returnare", in baza carora Vanzatorul poate accepta returnarea produselor.

CONDITII GENERALE

 1. Toate preturile afisate pe site sunt preturi cu amanuntul exprimate in lei  inclusiv TVA (taxa pe valoare adaugata).
 2. Prin generarea optiunilor de cumparare/comanda si de acceptare a tuturor Termenilor si conditiilor, Utilizatorul se obliga sa plateasca pretul produsului comandat si Vanzatorul se obliga sa livreze produsul in stare conforma, ambalata si sigilata in cazul produselor  noi,  sau doar ambalat in cazul produselor second hand, la adresa din Braila, Calea Galati nr 56, BL 1 Parter. In anumite conditii/promotii/comezni de o valoare peste 500 de lei, Vanzatorul poate acorda facilitati de livrare gratuita la sediul cumparatorilor din municipiul sau judetul Braila.
 3. Utilizatorul se obliga sa completeze integral formularele online ale website-ului cu date reale, actuale, corecte si complete. In cazul in care Vanzatorul constata ca Utilizatorul a furnizat date nereale, neactuale, eronate sau incomplete, care i-au adus prejudicii, poate angaja raspunderea civila sau penala a Utilizatorului, dupa caz.
 4. Executarea contractului la distanta se realizeaza doar cu ajutorul informatiilor comunicate.
 5. Orice informatii comunicate Utilizatorului prin alte mijloace decat prin intermediul website-ului, nu presupun alte garantii decat cele oferite de catre Vanzator prin informatiile comunicate exclusiv prin intermediul website-ului.
 6. Utilizatorul recunoaste dreptul Vanzatorului de a include in informatiile comunicate si mesaje publicitare, promotii sau campanii publicitare si altele asemenea.
 7. Orice utilizare abuziva a continutului website-ului poate atrage raspunderea civila sau penala a persoanei vinovate, precum si blocarea accesului Utilizatorului la informatiile comunicate, fara o notificare prealabila.
 8. Daca Vanzatorul nu isi poate indeplini obligatiile datorita unor cazuri fortuite aflate in afara posibilitatii sale de control, acesta este exonerat de raspundere fata de orice pretentii ale Utilizatorului pentru orice posibile prejudicii cauzate in astfel de imprejurari.
 9. Vanzatorul este exonerat de raspundere si ca urmare a eventualelor prejudicii cauzate Utilizatorului prin accesarea de catre acesta, direct sau indirect din website, a altor site-uri web.
 10. Utilizatorul este de acord ca Vanzatorul nu va raspunde pentru prejudicii cauzate ca urmare a accesarii si utilizarii website-ului decat in limita sumei de 50 de Euro pe eveniment intamplat, ori pe seria de evenimente intamplate cu exceptia garantiei produselor. Va ruga sa cititi si sectiunea Garantie.
 11. Utilizatorul accepta ca Vanzatorul nu poate oferi garantii privind securitatea informatiilor comunicate prin Internet. Tot astfel Utilizatorul accepta ca Vanzatorul nu poate garanta confidentialitatea informatiilor comunicate prin Internet si care sunt interceptate de catre terti. Cu toate acestea, Vanzatorul garanteaza ca datele cu caracter personal comunicate de catre Utilizator nu vor putea fi prelucrate de catre Vanzator fara acordul explicit al acestuia.
 12. Continutul website-ului apartine in exclusivitate Vanzatorului, inclusiv ca cesionar exclusiv al dreptului de autor asupra unor parti din acesta. Astfel, continutul website-ului este protejat de lege si orice folosire a sa in alt mod decat cel indicat explicit in cadrul website-uluiin conformitate cu Termenii si conditiile, fara acordul explicit al Vanzatorului sau al autorilor cedenti, se pedepseste conform legii.
 13. Utilizatorul isi asuma in exclusivitate consecintele accesarii si utilizarii continutului website-ului cu incalcarea prezentelor Termeni si conditii, a legilor romanesti aplicabile, sau a legilor locului din care acesta poate accesa si utiliza website-ul in mod direct ori indirect.
 14. Utilizatorul si Vanzatorul se obliga sa-si aduca reciproc si imediat la cunostinta orice incalcari.
 15. Eventualele dispute privind executarea contractului la distanta se interpreteaza in baza legilor din Romania si se judeca exclusiv de catre instantele din Romania.
 16. Daca Utilizatorul nu este de acord cu Termenii si conditiile de utilizare a acestui site, acesta nu are permisiunea Vanzatorului sa utilizeze continutul website-ului, iar utilizarea continutului website-ului fara permisiunea Vanzatorului atrage raspunderea civila sau penala a Utilizatorului, dupa caz.
 17. Utilizatorul accepta faptul ca intre caracteristicile produsului si cele evidentiate prin poza acestuia pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc.
 18. Totdeauna utilizatorul accepta ca va comanda produsul in functie de caracteristicile prezentate pe site si nu de poza. Cititi si Livrare & Returnare.


CUM COMAND ?
 1. Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul nostru, nu este necesar sa va creati un cont insa aveti obligatia de a completa campurile obligatorii, folosind o adresa de e-mail valida si un numar de telefon al afacerii dvs. sau personal.
 2. Alegeti produsul dorit si apasati butonul "ADAUGA IN COS" pentru a trimite produsul in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Atentie, intre caracteristicile produsului si cele evidentiate prin poza acestuia pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc. Verificati obligatoriu specificatiile produsului (acestea apar in pagina fiecarui produs). Retineti ca RepSoft IT Braila nu va afisa pe site decat produse noi, sigilate si cu garantie.
 3. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului.
 4. Completati datele de facturare si de livrare.
 5. Pentru a lansa comanda, apasati butonul "TRIMITE COMANDA".
 6. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail sau apel telefonic pentru confirmarea de catre dvs. a comenzii, precum si detalii privitoare la produsele comandate, valoare totala. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri si:
 7. Daca valoarea depaseste 500 lei si aveti domiciliul in municipiul Braila va fi expediata catre dumneavoastra gratuit la adresa de livrare indicata in comanda;
 8. Daca aveti domiciliul in municipiul si judetul Braila comanda dvs. poate fi transportata la sediul/adresa indicata in comanda contra unui tarif de transport de  9 lei (inclusiv TVA) pentru adrese din municipiul Braila si 17.5 lei (inclusiv TVA) pentru celelalte localitati din judetul Braila;
 9. De asemenea produsul poate fi ridicat gratuit de la sediul nostru.
 10. In situatia in care clientii persoane fizice solicita, vanzatorul va emite o factura fiscala pentru produsele si serviciile care se vor livra. Factura va fi transmisa catre dumneavoastra prin e-mail, posta sau predata personal la ridicarea produselor. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare. Factura fiscala va va fi remisa impreuna cu produsele dupa confirmarea platii prin Bon Fiscal, Chitanta, Ordin de Plata sau la livrarea acestora de catre curier. Pentru persoanele juridice se emite obligatoriu factura fiscala.
 11. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza si afisate ca fiind obligatorii pentru completare in contul Utilizatorului si in pagina de comanda.
MENTIUNI GENERALE:
 1. Toate preturile afisate sunt exprimate in Lei si includ TVA (24 %).
 2. Produsele si preturile afisate in cadrul website-ului sunt disponibile in limita stocului Vanzatorului.
 3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare catre Utilizatori preturile si discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate de cumparatori prin una din metodele prezentate la sectiune Cum comand? pct. 6. Preturile si discounturile produselor incluse intr-o comanda confirmata sunt valabile pana la momentul efectuarii platii aferente comenzii, dar fara a se depasi termenele comunicate de Vanzator pentru efectuarea platilor. Aceste perioade se pot modifica in functie de stocul Vanzatorului, fara notificarea Utilizatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula toate comenzile neconfirmate telefonic sau prin email cu exceptia comenzilor platite cu bon fiscal, ordin de plata, chitanta, bilet la ordin sau CEC.
 4. Discount-urile, reducerile si promotiile nu se suprapun. La produsul comandat se va aplica reducerea cu valoarea cea mai mare.
 5. In cazul unui produs afisat cu pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice/redactare online sau erori in stabilirea preturilor sau in informatiile despre produs primite de la furnizori, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in cel mai scurt timp in acelasi mod in care au fost incasati, in cazul in care Cumparatorul notificat nu doreste un alt produs sau produsul comandat la pretul corect.
 6. Comenzile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului in acelasi mod in care au fost incasati, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.
 7. Produsele selectate si introduse in cosul de cumparaturi nu sunt rezervate decat in masura in care s-a apasat butonul "TRIMITE COMANDA".
 8. Plasarea comenzii online nu presupune confirmarea comenzii de catre Vanzator. Comanda va fi confirmata de Vanzator prin trimiterea apelului telefonic catre Utilizator.
 9. In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a selectat modalitatea de plata prin OP/transfer bancar, produsele incluse in comanda confirmata vor fi rezervate pentru o perioada de 3 zile bancare. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul Vanzatorului, fara notificarea Utilizatorului.
METODE DE PLATA
 1. Plata prin transfer bancar (ordin de plata, CEC sau Bilet la ordin). Cititi sectiunea Metode de plata
 2. Plata in numerar pe baza de chitanta sau bon fiscal. Cititi si sectiunea Metode de plata
Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor mai putin a cheltuielilor de transport aferente. Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (24 %).

LIVRAREA si RETURNAREA produselor cititi sectiunea Livrare & Returnare

GARANTIE: Compania S.C. REPSOFT IT SRL isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie tehnica si de conformitate pentru produsele afisate pe site in afara produselor speciale ce nu beneficiaza de garantie. Va rugam sa cititi mai multe detalii in sectiunea Garantie.