Reballing de calitate

Chipset video & Placa de baza

De ce sa arunci sau sa dai la schimb o placa video sau o placa de baza doar pentru ca un chip nu este lipit corespunzator ? De ce sa schimbi cand poti sa repari de calitate la jumatate de pret ?

Acum cateva zile am avut o intalnire cu unul dintre noii nostri clienti. Desi ne cunosteam de mult timp a considerat ca firma care s-a ocupat de intretinerea, mentenanta dar si reinnoirea tehnicii de calcul (calculatoare de birou, imprimante, monitoare, etc) si-a facut bine treaba si nu considera ca ar trebui schimbata. Stiti cum e: mai un telefon la ore tarzii, mai reconfigurat o retea de calculatoare in domiciliul patronului, chipurile ca un gest gratuit al celor care se ocupa de service-ul si buna functionare a calculatoarelor firmei.

Toate bune si frumoase pana cand, amicul meu, patron de firma, conservator si mai putin avizat in ale computerelor a avut o problema de maxima urgenta cu unul din calculatoare cumparat de le firma (nu ii dam numele) ce se ocupa cu reparatiile. Desi calculatorul era sigilat (sigilii peste suruburile carcasei PC) l-am desfacut pe riscul nostru. Ce am constat a fost surprinzator: memorii ram vechi si depasite puse pe o placa de baza care sa accepte cat mai multe ddr1, placa video vanduta ca noua dupa un reballing facut pe aragaz, sursa de alimentare dar si placa de baza cu condensatori inlocuiti! Incepand cu acea data RepSoft a castigat un nou client.

SFAT: Daca va hotarati sa comandati un calculator dupa preferintele dvs. solicitati firmei sa va prezinte componentele originale ce urmeaza a fi incorporate in noul calculator, sa le monteze (u dureaza mai mult de o ora) si inainte de a inchide/sigila carcasa calculatorului sa va invite la a constata si vizualiza daca ceea ce ati comandat este si montat. Abia dupa aceea sa se procedeze la sigilarea calculatorului.

Prestam servicii de reballing placa de baza sau chipset video la preturi corecte efectuate de ingineri pregatiti cu rabdare si cu inclinatie pentru nevoile clientilor. Servicii profesionale de reballing BGA cu infrarosu pentru placi de baza si placi video pentru telefoane mobile, desktop pc, calculatoare auto, switch-uri, console jocuri (PS3, Wii, Xbox 360 si altele din aceeasi categorie) la cel mai bun raport calitate pret. Reballing placa video, chipset video, etc.

GARANTIE REBALLING: 1 an de zile in cazul schimbarii chipset-ului, 6 luni fara inlocuire chipset! GARANTAT

Suna acum pentru o cotatie de pret personalizata nevoilor tale la numarul de telefon 0239629035. Repsoft IT - societate asigurata pentru daune produse clientilor in caz de distrugere, furt sau pierdere.
Avantajele acestui procedeu constau in faptul ca pentru a redeveni functionala, o placa de baza sau placa video, la parametrii optimi nu este necesar sa schimbati aceste placi in intregime ci doar sa inlocuiti chipul defect sau sa relipiti chipul dezlipit. REPSOFT IT efectueaza toate aceste servicii la preturi avantajoase.
BGA Reballing Romania
Contact - Repsoft