Reparatii echipamente audio

Boxe & Amplificatoare

  • Home
  • Boxe-Difuzoare-Amplificatoare
Este deranjant si frustrant cand vrei sa asculti o melodie pe youtube, vizionezi un film, canti la nunta sau spectacol si semnalul audio este distorsionat din cauza unui difuzor sau amplificator scricat sau esti in plina actiune jucand pe calculator jocul preferat si boxele sau difuzoarele nu mai functioneaza. Ce faci cu un amplificator cu difuzor incorporat care nu functioneaza?

Utilizarea calculatorului pare a fi o experienta pur vizuala, dar experienta auditiva este surprinzator de importanta. Nu se poate observa cat este de importanta pana cand sunetele dispar brusc. Apoi, exista o recunoastere brusca a faptului ca ceva nu este corect, sau daca joci un joc, ca ceva este teribil de gresit. Jumatate din experienta dumneavoastra a disparut!

Nu e nici un sunet care vine de la difuzoare. Ce sa întamplat? Unde sa dus? Nu intrati in panica. Sunt sanse mari ca aceasta problema sa fie remediata si, de obicei pentru un cost redus.

Calculatoarele poate avea mai multe prize pentru a pune boxele audio in functiune. Am avut cateva cazuri unde erau porturi atat pe partea din fata cat si din spate a calculatorului, si doar un singur port a lucrat. Poate ca asta e problema. IncercaČ›i sa conectati difuzoarele in diferite porturi destinate boxelor audio pentru a vedea daca aceatea functioneaza corect. De obicei, portul destinat boxelor PC are un cerc verde in jurul lui. 

RepSoft IT Braila
presteaza servicii de reparatii profesioniste pentru toate tipurile de amplificatoare, boxe sau difuzoare care necesita inlocuirea sau repararea componentelor electronice (cu exceptia defectelor care necesita rebobinarea) cum ar fi: reparatii placa electronica care implica cablaje arse, intrerupte, pcb spart, condensatori umflati, circuit integrat amplificator de putere explodat, transformator de alimentare ars, potentiometru de volum care nu mai reactioneaza, buton de power, comutatoare mecanice nefunctionale, componente discrete (rezistente, condensatoare, tranzistori normali si de putere, rezistente de wataj) defecte, arse, intrerupte, difuzoare arse sau care se aud gajait sau intrerupt. Pentru aceia dintre dvs. care aveti problemele cu difuzorul laptopului sau tabletei va rugam sa cititi si sectiunile Reparatii laptop si Reparatii tablete.

Cere o cotatie de pret sau faceti o programare utilizand orice metoda disponibila in pagina de Contact !
Suna acum ...

Firma reparatii boxe si difuzoare Braila
RepSoft Braila

Adresa Calea Galati nr 56, Bl 1 parter, intre Bulevardul Cuza si INdependentei vis-a-vis de fostul Club Progresul in statia de Maxi Taxi si Braicar!