Service Calculatoare

Servicii IT profesionale

Oricare ar fi problema cu computerul (calculatorul de birou / desktop): o eroare de software (program), hardware (componente PC defecte), un virus sau ca "nu vrea sa porneasca", noi il vom repara. Daca noi nu reusim sa rezolvam problema calculatorului dvs. este putin probabil ca altcineva va reusi. Instalam numai componente PC noi si software cu licenta in functie de necesitătile dvs. si oferim servicii de intreținere atât pentru utilizatorii persoane fizice (de acasa) cat si pentru intreprinderi particulare sau institutii publice (primarii, scoli, licee, gradinite, directii sau servicii descentralizate ale institutiilor publice).

Reparatii curente PC si laptop-uri
Efectuam toate serviciile de inlocuire hardware deteriorate: hard disk-uri, placi de memorie, modemuri, routere, placi grafice (placa video) si placi de sunet si toate celelalte componente de pe majoritatea marcilor de PC-uri si laptop-uri.

PC-ul nu porneste sau porneste dar apare Blue Screen "ecran albastru"
Adesea, atunci cand computerul este virusat sau defect, cauza poate fi un conflict intre hardware (componente), software (program) corupt sau drivere (fisiere) defecte. Ati instalat recent o componenta hardware (tastatura, mouse, placa de baza sau placa video) sau ati descarcat un program de pe internet? Daca va apar ferestre pop-up enervante cand navigati pe internet sau programele dumneavoastră pur si simplu nu actioneaza firesc, atunci aveti un virus. Unele dintre cele mai obișnuite virusuri nu blocheaza computerul ci va cer sa platiti o suma de bani pentru a debloca calculatorul. Nu platiti! Este posibil sa aveti o problema de securitate! Desigur, daca nu porneste si se aud bip-uri, alta poate fi problema!


Reinstalare Soft
RepSoft IT rezolva toate problemele de software. Noi va actualizam Windows-ul, instalam orice software nou si rezolvam orice conflict de functionare intre cel nou si software-ul existent.

Probleme internet
Verificam si rezolvam problemele de tip conexiune internet si e-mail, routere și WiFi. Acolo unde este posibil, putem mări viteza de conectare.

Recuperare de date pierdute
Putem incerca sa recuperam date pierdute sau corupte. Oferim servicii de consiliere cu privire la sistemele de backup pentru a preveni pierderea datelor.

Suntem aici pentru a ajuta! Spuneti-ne care este problema dvs. si vom face tot posibilul să se rezolve! Contactati-ne azi!
Calculatoare performante
Calculatoare Braila