Service Monitoare

Calitate - Garantie - Solutii online

Speranta medie de viata de unui monitor de calculator este undeva intre 4-5 ani. Atunci cand un monitor se strica, va confruntati cu o alegere: inlocuirea sau repararea acestuia. In 95% din cazuri, monitorul poate fi reparat pentru o mica parte din costul de cumparare a unui monitor nou. Din moment ce toate monitoarele functioneaza pe acelasi principiu, tehnicienii nostri au cunostintele si expertiza necesara pentru a va oferi solutii de reparatii competente, fie ca este vorba de un monitor LCD, monitor cu LED-uri, monitor industrial, monitor sistem POS, monitor touch screen sau orice alt tip de afișaj.

Defectele uzuale ale monitoarelor:

• Fara alimentare sau cu alimentare intermitenta;
• Nu porneste sau porneste dar nu afiseaza;
• Monitorul porneste dar nu afiseaza date coerente;
• Lumina intunecaata a ecranului sau luminozitate slaba;
• Monitorul are nevoie de un timp indelungat pentru a porni;
• Ecranul laptopului palpaie (rosu cumva?)
• Indicatorul de alimentare este aprins, dar afișajul este oprit;
• Nu mai vorbim de Fum provenind din spate


RepSoft are o simpla deviza: NU va luati dupa ageamii! NU incercati sa reparati singuri monitorul! Daca sunteti interesati de serviciile noastre de reparatii monitoare, puteti sa ne sunati sau sa ne transmiteti un mesaj prin email. Avand in vedere experiența noastra vasta in sectorul de reparatii monitoare, inginerii nostri va vor da solutia cea mai avantajoasa.

Daca sunteți mulțumit cu detaliile de mai sus, veniti cu monitorul la noi. Dupa ce monitorul este primit, acesta va fi diagnosticat imediat. Odată ce procesul de diagnosticare este complet, veti fi informat detaliat despre defectiune si suma exactă de bani necesara pentru a remedia problema. În acel moment, aveti optiunea de a continua cu repararea monitorului sau de a cumpara un monitor nou.

Dacă aveti intrebari , va rugam sa ne
Contactati! Brailenii care doresc un monitor nou ne pot suna sau pot consulta oferta noastra de monitoare in pagina http://www.repsoft.ro/magazin/display/monitoare/1.htm

Reparatii monitoare
Magazin monitoare PC Braila