Reparatii Console

Xbox, PS3, PSP, Wii, Playstation

Va petreceti timpul liber cu o consola de jocuri Nintendo, Playstation, Xbox, Wii, PSP sau PS3 dar acum nu mai puteti deoarece consola preferata are probleme tehnice si nu mai functioneaza asa cum ati dori? Cel mai probabil sunteti in cautarea unui service competent de reparatii console jocuri. Ar trebui sa va bucurati!

Acum va puteti opri din a mai cauta. Tocmai ati descoperit ca nu trebuie sa cumparati o consola noua de jocuri deoarece reparatia acesteia este o optiune mult mai ieftina si viabila (stiti ca o componenta costa de regula aproape cat consola), iar noi suntem specialisti in astfel de reparatii.

Specialistii nostri au fost implicati in servicii de reparații de console de jocuri inca de cand aceste console de jocuri au fost inventate. Deci, RepSoft Braila este mai mult decat perfect pentru tine si consola ta. In cazul in care consola va avea nevoie de o reparatie la nivel componenta defecta nu trebuie sa va faceti probleme, putem face tot ce este necesar pentru ca dvs. sa beneficiati in cel mai scurt timp de jocul preferat.

Nu contează de ce nu functioneaza consola! Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de serviciile noastre este de a aduce (transmite prin curier) consola defecta la centrul nostru de service din Braila. Va oferim un pachet complet de servicii de reparatii, indiferent de problemele sau modelul de consola de jocuri ce necesita reparata.

RepSoft Braila va ofera o gama completa de servicii de reparatii pentru orice model de consola de jocuri XBOX, PS3, PSP, Nintendo inclusiv Wii si Playstation. Pentru detalii nu ezitati sa ne vizitati sau sa ne sunati la datele din pagina de Contact!

Acum aveti posibilitatea sa va cumparati o noua consola de jocuri din Magazinul de console !
modare

Unele firme folosesc metode ieftine ce pot face functionala consola pe termen scurt (exact cat sa va ia banii), dar pot provoca daune ireparabile pentru consola dvs. RepSoft Braila are grija de calitatea lucrarilor si este dotata cu o statie performanta de reballing si acorda garantie lucrarilor executate !