Reparatii IT & Componente PC

Solutii la problemele dvs.!

RepSoft IT Braila ofera o gama larga de servicii de reparatii de inalta calitate efectuate de tehnicieni cu studii superioare in masura sa rezolve cat mai rapid si eficient problemele dvs. cu Laptopul (notebook), Calculatorul de birou (desktop), Tableta orice model, Monitorul, Imprimanta sau Console de jocuri (Xbox, PSP, PS3, Wii, Playstation). Totodata comercializam componente electronice noi pentru calculatoare (memorii ram, hdd, procesoare, placi video si placi de baza, surse PC), laptopuri (procesoare, chipset video, displayuri, monitoare, ecrane), tablete (touchscreen, display/ecran).

Datorita calitatii serviciilor de reparatii prestate cat si a componentelor electronice vandute, avem foarte multi clienti cu domiciliul in orasele si comunele judetului Braila (Ianca, Faurei, Insuratei, Viziru, Chiscani, Varsatura, Cazasu, Vadeni, Tufesti, Salcia Tudor, Maxineni, etc). Acesti clienti vin de la zeci de km departare pana la sediul RepSoft Braila! Credeti ca vin la intamplare?

Mai mult, colaboram foarte bine cu firme serioase si consacrate in judetul Braila care presteaza activitati de service IT carora le furnizam componente de calculatoare si laptopuri!

Pentru orice problema, sfat despre procurarea unui calculator, programare pentru reparatii, nu ezitati sa ne scrieti sau sunati la datele afisate in pagina de Contact. Va garantam ca veti primi raspunsul asteptat. Mai mult ne puteti trimite mesaje si prin intermediul paginii noastre de pe facebook. In imaginea de mai jos aveti imaginea firmei noastre pentru o lacalizare mai usoara.

Repsoft IT Braila


Detalii REPARATII: Laptopuri, Tablete, Calculatoare, Monitoare, Imprimante, Xbox, Reballing

DETALII CONTACT

RepSoft IT, Calea Galati nr. 56 (vis-a-vis de salonul Regal intre b-dul Independentei si Al I Cuza), Braila, Program: 8:00 - 16:30, Tel: 0239629035 /0743122318.
Cum pot sterge cookie-urile de pe internet ?
Utilizatorii de Microsoft Internet Explorer pot merge la instrumente si apoi alegeti "sterge istoricul de navigare" , puteti alege apoi sa stergeti cookie-urile de Internet. La aceasta intrebare va raspunde ..

Firme calculatoare Braila
Valsan Cosmina: Am dorit sa fac un upgrade la laptopul meu cu mai multa memorie ram. La inceput am fost sceptica cand am vazut ca preturile celor de la repsoft sunt mai mici decat la orice magazin din oras sau orice magazin online de componente electronice. am crezut ca-s second hand si am vrut sa ma conving singura mergand pana pe Calea galatzi la magazinul lor. Ce am primit m-a lasat masca toate erau sigilate si noi noute. Am primit bon fiscal si factura deoarece le cumparam pe firma.