STIRI

Noutati din domeniul IT

Tableta Microsoft

Microsoft va lansa un nou model de tableta: Surface 3 de 10.6 inch. In septembrie anul trecut, Microsoft a anuntat a doua generatie de dispozitive Surface. Acestia au prezentatat tablete Surface 2 mai subtiri si mai usoare functionand cu sistemul de operare Windows RT 8.1.

Jocuri PC

FIFA 15 - Ultima realizare in materie de Gaming.  FIFA 15 se anunta a fi cel mai bun simulator de fotbal realizat vreodata. Pe langa imbunatatirile aduse actiunii in sine si a miscarii jucatorilor, EA Sports a adus in prim plan o noua trasatura esentiala in acest sport : emotiile si starea de spirit a jucatorilor.

Hard Disk

Hard Disk Seagate Barracuda, capacitate 2000 GB (2TB), interfata SATA3, viteza date 6 GB/s, viteza de rotatie 7200 RPM si memorie cache de 64 MB.  Dimensiunea este de  3.5 inch, iar  tipul montare este intern avand tehnologie eco-friendly. HDD pentru desktop PC.

Sisteme de operare

Competita intre sistemele de operare este una puternica, fiecare incercand sa aduca ceva inovativ si performant, dar intrebarea este care dintre acestea reuseste cel mai bine ? La momentul actual, piata este dominata de Windows, urmat de Mac OS X si sistemele bazate pe Linux. In acest articol vom incerca sa prezentam atat avantajele cat si dezavantajele fiecaruia

TV LG

Tehnologia OLED (organic light-emitting diode) renunta la iluminarea fundalului pentru un ecran foarte subtire, ce ofera imagini luminoase cu o putere scazuta, contrast puternic si dinamica imaginii in ceea ce priveste sporturile, de exemplu.