STIRI

Noutati din domeniul IT

E-mail

Persoanele juridice si fizice vor avea posibilitatea de transmitere la organul fiscal a cererilor, înscrisurilor sau a oricăror documente fiscale şi prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanţă.

Jocuri PC

GIGABYTE a lansat kit-ul BRIX GAMING DIY PC alaturi de performanta excelenta a procesorului Intel Core i5 si a graficilor oferite de Nvidia GeForce GTX 760. Disponibil atat in culorile negru cat si verde, cu posibilitatea de a alege intre un Intel Core i5 4200H sau Intel Core i7 (versiunea i7 a procesorului va fi lansata in luna august 2014).

Marshall

Este un must-have: o bucată de istorie rock and roll de care pasionații de muzică vor fi mândri de a prezenta în casele lor, subsoluri, garaje sau oriunde altundeva le place să se relaxeze cu o băutură rece.

Laptopul tau va fi fericit !

SanDisk Corporation anunta un colosal SSD de 4TB: Asta înseamnă SSD-urile vor oferi în curând mai mult spațiu de stocare decat hard disk-urile? Daca vorbim despre preturi, credem ca un SSD de 4TB poate costa in faza de lansare pe piata si 10000 de dolari, insa toti stim din experienta ca in maxim 2 ani de la aparitia la vanzare, preturile scad dramatic.

Distribuitor memorii RAM

RePSoft IT Braila este importator direct de memorii ram a renumitei marci Kingston, atat pentru desktop PC cat si pentru laptopuri (notebook). Invitam magazinele de componente electronice si firmele de reparatii IT (calculatoare si laptopuri) din Romania sa ne fie parteneri (in afaceri ambii parteneri castiga).