STIRI

Noutati din domeniul IT

Un nou tip de telefon

Phoneblocks este un nou tip de telefon. Acesta este alcatuit din blocuri, conectate la placa de baza, care le conecteaza pe toate intre ele. Partea cea mai buna, este ca atunci cand se strica ceva sau apare o defectiune, nu este nevoie sa arunci telefonul, ci poti pur si simplu sa inlocuiesti blocul respectiv. De exemplu, in cazul in care telefonul tau nu mai functioneaza

Competentele digitale ale Romanilor

Numărul de persoane care folosesc Internetul cel puțin o dată pe săptămână în UE a crescut de la 60% la 72% începând cu anul 2010 şi România se află între ţările ce a înregistrat importante progrese în acest sens. De asemenea, România deţine în continuare o valoare fruntaşă când vine vorba de viteza conexiunilor digitale.

Playstation 4 sau XBox One

Momentan, in urma acestei comparatii PS4 este mai presus de XBox One deoarece grafica este superioara, la fel si memoria. Mai mult, detalii cum ar fi controllerul sunt mult mai placute la Playstation, singurul dezavantaj in fata adversarilor de la Microsoft fiind puterea de procesare.

MacBook Pro 2014

Noile dotari pentru MacBook Pro 2014 - Noul laptop ce urmeaza sa apara in acest an va veni cu noul sistem de operare OS X Yosemite (10.10), care va oferi un design reimprospatat si numeroase imbunatatiri ale interfetei. Dispozitivele iOS si OS X vor comunica mai bine ca niciodata prin intermediul OS X Yosemite si iOS 8. Sistemul de sharing de la Apple, Airdrop, va functiona pentru device-urile Mac si iOs cu OS X 10.10.

Samsung Galaxy S5

Competitia pe piata smartphone-urilor este intr-o crestere continua, lucru ce face mult mai dificila alegerea unui telefon care sa se potriveasca cerintelor si gusturilor utilizatorilor. Prin urmare, am ales un model ce s-ar potrivi oricarui pasionat de gadget-uri.