STIRI

Noutati din domeniul IT

Drivere

In ceea ce urmează va prezentam o listă de linkuri către marii producatori de placi de sunet (marci), unde puteți găsi drivere pentru placa de sunet. Dacă am uitat unele branduri, să ne anunțați și le vom adăuga. Pentru cei cu placa de sunet onboard, consultați fie producătorul PCului sau pagina web de suport a producătorului de placa de baza pentru a alege driverele corecte.

HDD sau Hard Disk

Oferta RepSoft IT Braila de HDD sau SSD destinate atat desktop-urilor (calculatoarelor de birou/acasa) cat si laptopurilor cuprinde o gama variata de modele si capacitati la preturi de importator. Mai jos aveti cateva din categoriile de hard disk-uri cele mai vandute si apreciate de cumparatorii nostri.

Super calculator

Astazi am configurat un calculator ideal pentru a rula cele mai noi jocuri din 2014 dar suntem siguri ca si cele ce vor apare pana in 2016 vor fi foarte bine suportate de acest sistem.

Uși glisante automate

În cele din urmă, inginerii au creat uși glisante automate cu inteligență demnă de Star Trek. Cercetatori japonezi au creat o ușă automată inteligentă in fața căreia nu mai trebuie să așteptați cu răbdare mișcările sacadate si încete cand se deschide; nu mai trebuie să fii frustrat de uși ce se deschid accidental cand treceți pe langă ea.

Imbunatateste bateria

Nu contează cât de buna este bateria laptop-ului tau, mai mult ca sigur vei rămâne fără energie până la sfârșitul zilei. Iată câteva modalități de a menține cat mai mult laptopul dvs. in functiune.