STIRI

Noutati din domeniul IT

Placi video pentru buzunarul dumneavoastra

Update-ul din  luna aceasta include o lista surprinzator de lunga de reduceri de preturi, determinand schimbari in recomandarile noastre. In plus, vom prezenta detalii cu privire la disponibilitatea de vanzare Radeon R9 295X2 AMD, impreuna cu stiri despre Nvidia GeForce GTX Titan Z.

Confidentialitatea datelor

Mai mult de 400 de candidati pentru Parlamentul European s-au angajat sa apere neutralitatea internetului si confidentialitatea datelor personale prin semnarea a punctului 10 din carta drepturilor digitale, numita WePromiseEU. Desi numaratoarea voturilor inca nu s-a terminat, 55 dintre candidatii pentru Parlament care au semnat WePromiseEU au fost confirmati in calitate de eurodeputati.

Memorii RAM ieftine

Memorie RAM PC si laptopuri. Preturi Mici, Livrare imediata, calitate garantata. Depozitul de Memorii RAM DDR1, DDR2, DDR3.  Cand comparam componente de calculator deobicei cele noi sunt intodeauna mai bune. Dar, spre deosebire de procesoare si placi video, memoriile RAM nu se schimba prea des.

Componente calculatoare Braila

RepSoft IT devine lider pe piata pieselor noi de calculator si laptop din punct de vedere al preturilor. Oferim cele mai bune oferte pentru produse noi de hardware de calculator, software, și sisteme de operare. Suntem specializati in toate tipurile de componente electronice, inclusiv placi de baza, memorie si procesoare pentru laptopuri, monitoare și desktopuri.

Despre imprimante si consumabile

Daca am discuta despre cele doua titluri de mai sus, orice firma de reparatii imprimante si-ar dori sa cumparati una ieftina care se defecteaza foarte des. De altfel majoritatea firmelor producatoare de imprimante ieftine practica "preturi umbrela". Ce este pretul umbrela ? O imprimanta cu un pret mic sub umbrela careia care se asund consumabile cu un pret foarte mare.