STIRI

Noutati din domeniul IT

Service IT

Gasirea tehnologiile potrivite pentru nevoile de dezvoltare a afacerii dvs. nu ar trebui sa fie o "bataie de cap". La urma urmei, aveti lucruri mai importante la care sa ganditi - cum ar fi bunul mers al firmei. Realitatea este ca domeniile de aplicare al tehnologiei informatiei sunt in continua expansiune, ceea ce face aproape imposibil unui manager sa fie expert in noile produse hardware si software.

Cumpara calculatoare de calitate

Cumpararea unui computer nou este o experienta interesanta. Promisiunile facute de fiecare tehnologie sau brand nou pe piata sunt greu sa le treci cu vederea. Din pacate, entuziasmul poate dispare rapid daca veti constata ca nu ai ales computerul de care aveti nevoie. Numarul mare de optiuni poate fi descurajator, dar acest ghid va poate ajuta sa faceti alegerea corecta. Daca nu aveti timp sa ne sunati sau sa ne vizitati la magazin, atunci va oferima cateva sfaturi!

Placa de baza Asus H61M-K

Placa de baza mATX, producator ASUS, socket procesor 1155, tip chipset Intel H61, tip memorie suportata DDR3, frecventa memorie suportata 1066 / 1333 / 1600 Mhz, memorie maxima suportata 16 Gb, tip interfata SATA2 X 4 porturi, Sloturi de extensie: 1 X PCI Express 3.0 X16 si 2 X PCI Express 2.0 X1, numar de canale audio 8.