STIRI

Cum sa alegi un calculator nou ?

 • Home
 • Stiri
 • Cumpara calculatoare de calitate
Cumpara calculatoare de calitate

Cumpara calculatoare de calitate

Cumpararea unui computer nou este o experienta interesanta. Promisiunile facute de fiecare tehnologie sau brand nou pe piata sunt greu sa le treci cu vederea. Din pacate, entuziasmul poate dispare rapid daca veti constata ca nu ati ales computerul de care aveti nevoie. Numarul mare de optiuni poate fi descurajator, dar RepSoft IT va poate ajuta sa faceti alegerea corecta. Daca nu aveti timp sa sunati sau sa ne vizitati la magazin sau la atelierul de service it Braila, atunci va oferim cateva sfaturi! La sfarsit va prezentam si cateva dintre ofertele cu calculatoare de vanzare configurate de noi a caror preturi pot fi usor comparate cu preturile de vanzare practicate de alte magazine de calculatoare din Braila.

Evaluarea nevoilor
Intreaba-te de ce ai nevoie de un computer nou ? Principala functionalitate va dicta tipul de calculator de care aveti nevoie. Prin fixarea inca de la inceput a rolulului computerului, veti puteti economisi niste bani seriosi.

 • Vei folosi computerul doar pentru a verifica adresa de email si a naviga pe web/internet ?
 • Ai de gand sa il folosesti preponderent pentru munca de birou ?
 • Vreti sa va bucurati de jocuri si petreceti majoritatea timpului jucand pe calculator jocurile si versiunile noi aparute ?
 • Esti un artist sau muzician ? Anticipezi ca vei folosi noul calculator pentru a edita imagini, inregistra muzica sau clipuri video ?
 • Computerul dumneavoastra va fi utilizat de catre toata familia ? Va fi acesta un centru de divertisment pentru camera de zi ?
Cerceteaza componentele de baza in functionarea calculatorului. Cand vine vorba sa va schimbati calculatorul este bine sa stii rolul fiecarei componente pentru a putea mai usor sa compari preturile.

 • Hard disk - Aceasta este spatiul de stocare a informatiilor pe computer si este masurat in GB (gigabyte) sau TB (Terabyte). Toate documentele, programele, fotografiile, clipurile video, muzica vor folosi acest spatiu. In general, cu cat mai mult spatiu de stocare, cu atat mai bine, chiar daca utilizatorii medii pot fi multumiti cu usurinta de un HDD de 500 GB. Atentie, alaturi de sursa de alimentare, HDD-ul este componenta cu cea mai mica rata de fiabilitate. De aceea este bine ca uneori sa aveti si o salvare de rezerva pe un HDD extern. (Cumpara Hard disk)
 • Memoria RAM - Aceasta este spatiul de stocare pe care programele il utilizeaza pentru a pastra informatii temporare. Daca nu aveti suficienta memorie RAM , veti gasi programe care ruleaza anevoios sau chiar vor crapa. 4 GB este un numar bun de baza pentru RAM , desi pasionatii de jocuri sau grafica vor dori cel putin dublu. (Cumpara Memorii ram)
 • CPU - Aceasta este procesorul calculatorului, si cel care este responsabil in buna masura de viteza acestuia. Exista doi mari producatori - Intel si AMD. AMD este de obicei un pic mai ieftin decat Intel pentru performante comparabile. (Cumpara procesoare)
 • Placa video - Daca nu rulati jocuri sofisticate sau proiecte 3D, cel mai probabil nu va fi nevoie sa va faceti griji cu privire la placa grafica. Daca sunteti un pasionat de jocuri, atunci placa video este o componenta esentiala a computerului. (Cumpara placa video)

Calculatoare pentru acasa sau birou: Preturi incepand de la 999 lei! Calitate, garantie, service gratuit la instalare si recuperare date! Sunati acum la 0239 629 035 sau cereti o oferta de pret personalizata nevoilor dvs. prin formularul de contact si in 24 de ore veti avea un calculator nou despre care toti prietenii dvs. vor intreba de unde l-ati cumparat ! Promitem ! De ce promitem ? Deoarece cel mai bun marketing il fac clientii multumiti ! Cei ce doresc sa isi construiasca singuri calculatorul pot cumpara toate componentele de pe magazinul online www.repsoft.ro/magazin sau direct din magazinul de calculatoare de pe Calea Galati nr. 56 intre B-dul Cuza si Independentei.

Posteaza un comentariu

postat de RepSoft IT
19 Mai 2014
HDD desktop

Cum sa partitionezi un Hard Disk ? Clic pe butonul START, dupa care clic dreapta pe "Computer" si selectezi "Manage". 2. In fereastra "Computer Management" selectati "Disk Management". 3. Clic dreapta pe partitia detalii...
Placa video