STIRI

Surface PRO 3

Tableta Microsoft

Tableta Microsoft

Microsoft va lansa un nou model de tableta: Surface PRO 3 de 10.6 inch. In septembrie anul trecut, Microsoft a anuntat a doua generatie de dispozitive Surface. Acestia au prezentatat tablete Surface 2 mai subtiri si mai usoare functionand cu sistemul de operare Windows RT 8.1.

Luna trecuta, Microsoft au inceput sa vanda a treia generatie numita Surface Pro 3. Acum, lucrul asteptat de la cei de la Microsoft este sa anunte a 3-a generatie de tablete de 10.6 inch bazate pe Windows RT.

Acestia sunt asteptati sa lanseze tableta Surface 3 de 10.6 inch in luna octombrie a acestui an, iar producerea de componente va incepe din luna august, in timp ce producerea tabletelor ce urmeaza a fi puse in vanzare va incepe in luna septembrie. Dupa cum va puteti astepta, acest Surface ce urmeaza sa apara va fi mai usor si mai subtire decat orice alt model aparut pana acum.

Despre Surface 3 se poate spune ca este tableta ce poate lua locul unui laptop. Aceasta afirmatie este bazata pe specificatiile impresionante pe care le are acest produs. De exemplu, procesorul este un Intel din a 4-a generatie (i3,  i5, i7) in timp ce capacitatea de stocare variaza de la 64 la 128 GB iar memoriile ram pot fi de 4, respectiv 8 GB. Mai mult de atat, bateria este proiectata sa functioneze pe parcursul a 9 ore de navigare pe internet. Prin intermediul Kickstand, o tastatura optionala detasabila, si multiple porturi ( inclusiv USB 3.0, Mini DisplayPort si cititor de carduri microSD), Surface Pro 3 ofera puterea portabilitatea si productivitatea de care ai nevoie.

Scrie natural! Pentru cei ce lucreaza mai bine cu un stilou, aceasta tableta iti ofera Surface Pen, dispozitiv ce iti permite sa iti insemnezi documentele si sa personalizezi diferite fisiere. In plus, iti poti lua notite folosind propriul tau scris de mana, iar documentelor le poti adauga un strop de unicitate folosind semnatura electronica.

Nici la capitolul divertisment Surface 3 nu se da inapoi. Jocuri, filme sau muzica, toate acestea sunt disponibile in Windows Store, care iti ofera numeroase posibilitati de a-ti instala programe desktop si sa descoperi o lume plina de posibilitati de a te distra.

In concluzie, Surface Pro 3 este tableta ce poate indeplini numeroase functii, inclusiv cea de laptop. Pentru cei dornici de a avea un astfel de device in posesia lor, Surface 3 poate fi pre-comandat la pretul de putin peste 1000 de dolari.

Posteaza un comentariu

postat de RepSoft IT
30 Iulie 2014
Cu Surface Pro Pen se poate scrie, desena si marca direct pe ecranul taouchscreen. Sa fie oare Surface PRO 3 inceputul decaderii laptopurilor ?

Surface Pro 3

Dvs. in calitate de cumparatori si utilizatori veti decide!
Exceptand micile dezvantaje acesta este cel mai stralucitor exemplu nu numai a viziunii microsoft despre laptopul viitorului ci si despre intreaga categorie de hibride (2in1) laptop-tableta sau mai degraba invers. Mai mult, Microsoft este asa de sigura pe produsul lor incat nu ezita sa il compare cu Apple iPad Air si MacBook Air !

O tableta nu prea ar fi un bun inlocuitor pentru un laptop fara o tastatura, si, tastatura pentru Surface Pro a reprezentat nevoia disperata a unei inovatii. Din fericire, Microsoft a trimis Type Cover-ul inapoi la echipa de design si ceea ce a rezultat este cea mai buna versiune de pana acum. De la taste cu un feedback mult mai pronuntat pana la un trackpad din sticla mult mai extins care chiar face click.

Dar cea mai importanta imbunatatire este noul tip de sistem de dubla prindere echipat cu un magnet puternic care se prinde pe partea de jos a tabletei. Acum dispozitivul poate fi sustinut doar cu o portiune din el care sa-ti atinga biroul. Acest lucru a facut scrisul in poala mult mai stabil decat cu orice alt device Surface.