STIRI

Linshof i8

Tableta si smartphone

Tableta si smartphone

Compania germana Linshof, o companie noua in piața de telefoane si tablete, a anunțat noua tableta si noul lor smartphone Linshof i8. Acesta este un smartphone foarte subțire ~ 6 mm sau chiar mai subțire, procesor octa-core (8 nuclee) funcționând la o frecventa de 2.1 Ghz, echipat cu un ecran Full HD de 5 inch ( de tip Super AMOLED sau IPS ), o memorie interna de 80GB, o memorie RAM de 3GB si LTE 4G.

Linshof i8 a clarificat ca cei 80GB sunt împărțiți in 2 parti, 64GB sunt rezervați pentru fișiere media, iar restul de 16GB sunt folosiți de un chip "high data rate" ( cu viteze foarte mari ) care va scădea timpul de acces al aplicațiilor si timpul de pornire al device-ului.

Linshof a spus ca ambele, smartphone si tableta vor avea o camera principala de 13MP si una secundara de 8MP. Tableta va costa 360$ si telefonul 380$, cel puțin atâta au anunțat Linshof deocamdată.

Atat tableta cat si telefonul, vor rula ultima versiune de Android, Android 5.0 Lolipop, cu propria lor interfața Linshof, ce se aseamănă puțin cu interfața de Windows Phone.

Posteaza un comentariu

postat de RepSoft IT
02 Decembrie 2014
Iphone Linshof i8
RepSoft Braila va recomanda sa:
  • nu cumparati tablete ieftine (chinezarii) care nu au garantie
  • va asigurati ca cel ce vinde tabete sau telefoane inteligente are si capacitatea de a asigura garantia produselor vandute